-----Oprindelig meddelelse-----
Fra: arm@abdannevirke.dk [mailto:arm@abdannevirke.dk]
Sendt: 26. august 2006 17:02
Til: info@wildkingdomtours.com
Emne: Alex rejsebeskrivelse til Per

 

Kære Per Butler

Her er opsider lidt fra vores tur til Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Jeg har vedhæftet en fil med et par billeder. De 2 første er fra den lille ø uden for Koh Yao Yai, som jeg mener hed Ko. Det 3. billede er fra vores rundtur på Koh Yao Yai (stranden med de små både). Hvis du kan bruge dem er du velkommen.

 

Rejsebeskrivelse fra Alex og Sofie

Vi begyndte rejsen med at sejle til Koh Yao Noi med en mindre motorbåd sammen med de lokale der var på vej hjem fra fastlandet.

Koh Yao Noi boede vi på Holiday Resort ned til vandet med en smuk udsigt over øhavet udenfor. Herfra lejede vi vores egen lille båd og blev sejlet ud til dette skønne øhav med eksotiske strande fyldt med farvede fisk og små laguner.

Næste dag lejede vi mountainbikes og kørte rundt på øen der er meget grøn. Vi fandt små stier og var ude i en fantastisk natur. Overalt hvor vi kom frem mødte vi smilende og imødekommende mennesker – mærkelig nok var der kun ganske få andre turister, så man følte, at man oplevede et øsamfund der levede i sin egen verden med en rigtig laid back stemning.

Denne oplevelse blev forstærket yderligere da vi rejste videre til Koh Yao Yai. En større Ø hvor vi også boede helt ned til vandet i to dage. På denne ø er der endnu kun 8-9 mindre bungalows. Vi tog en eftermiddagstur med guide rundt på øen, der byder på små strande og kuperede terræn bedst egnet til udforskning på motorcykel. Turen endte med at vores guide bød os på te og kage hos hans familie, mens han lige skulle over og bede. 

Næste dag lejede vi en igen en lokal båd og sejlede ud til en lille ø, der næsten kun bestod af strande til alle sider. Den hed vist Ko og kan bestilles fra bostedet. Vi havde den næsten helt for os selv hele formiddagen, da turistspeedbådene fra fastlandet og andre øer først ankommer over middag.

Turen var arrangeret af Wild Kingdom Tours i samarbejde med de lokal resorts, hvor vi blev hentet og bragt problemfrit, og derfor fik brugt tiden maksimalt.

Det kan varmt anbefales for dem der ønsker at opleve et Thailand hvor turismen endnu ikke er i centrum, uden turistboder og natteliv! Men ideelt til laid back ferie og rundrejse på egen hånd.

 

Mange hilsner

Sofie og Alex

 

Venlig Hilsen

Alex Riel Mathiasen

Slesvigsgade 31, 4th.

1762 Kbh. V

Tlf. +45 33 21 25 73

E-mail: info@globalcoaching.dk

Web: www.globalcoaching.dk

Retur til Koh Yao NoiKlik her