Det danske rejsebureau

Log Wildkingdom Tours - Hornbill

i Thailand

WKT 017H – Chiang Mai & Den Gyldne Trekant

 

English version

Farverige Folkeslag & Harmonisk Livsstil

 

Chiang Mai til Chiang Rai

 

5 dage/4 nætter med lokal engelsktalende guide

 

Khao Sok National Park, A true rainforest of origin - 2½ hours drive from Phuket, Krabi, Ao Nang, Phang Nga, Khao Lak, Nature lovers paradise, wildlife, jungle, Art's river view lodge, Chiew Larn Lake, Rajjabrapa Dam, jungle raft, a dream land of mist and mountains

 

Perfekt til mindre grupper, som søger det ægte og fremmedartede

Vores bedste og mest alsidige privat rundrejse - 5 dage / 4 nætter med start hver dag.

 

INFO

RUNDREJSE

PRIS & UDFLUGTER

FILM & LINKS

 

 

Nordthailand – klik på kortet for fuld størrelse

Nordthailand med landets næst største by Chiang Mai kaldes Østens Rose. Pragtfulde templer og bygningsværker vidner om en storhedstid, der satte sit præg på hele regionen. Gode hovedveje gør det muligt, at besøge de fjerneste hjørner af landsdelen. Denne bjergrige subtropiske zone er hjemsted for ca. 15 etniske folkeslag med oprindelse i Kina, Tibet, Vietnam, Laos og Burma. I bjerglandsbyerne leves livet næsten upåvirket af moderne tiders teknologi. Bjergbønder benytter forsat i stor udstrækning svedjebrug, hvor man hvert år brænder underskoven af, for at gøde jorden til nye afgrøder.

 

Bestil uden misforståelser hos WKT. Vi har mere end 15 års erfaring i Nordthailand

Nævnte rundrejse kan justeres så indhold/længde kommer til at passe netop til din rejse

Dag til dag program – Det Farverige Nordthailand

5 dage / 4 nætter – med start hver dag i ugen

M= Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad                                                          

 

DAG 1 – Ankomst til Chiang Mai

 

Ankomst til Chiang Mai – eget arrangement. Vi kan arrangere transport fra Bangkok til Chiang Mai

Modtagelse i Chiang Mai lufthavn eller ved jernbanestationen.

Kørsel til The Imperial Mae Ping Hotel, som ligger lige ved den berømte Nat Basar. Resten af dage til egne gøremål. 

En kort gåtur fra hotellet finder man Galare Food Centre. Specialiteter for et hvert smagsløg sælges fra madboder og kl. 20:30 starter et gratis folklorearrangement med lokale danse udført af de yndigste piger.

Nat på The Imperial Mae Ping Hotel - Superior room.

 

Mød os ved Galara Food Centre ved Nat Basaren i Chiang Mai

Bestil nu – Lykkelige oplevelser uden bivirkninger

DAG 2 - / M, F / Wat Doi Suthep, håndværks- landsbyen & Thai massage

 

09:00 Privat tur i minibus med aircondition. Vi besøger det hellige bjerg Doi Suthep, med sit storslåede tempelbyggeri, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Chiang Mai by.

Den Buddhistiske tro rummer mange ritualer og vi vil se lokalbefolkningen tænde røgelse, donere pengegaver og ofre lotusblomster til templets ikoner. Munkene vil fremsige hellige remser, mens de stænker indviet vand over de troende.

Siddhartha Gauthama bedre kendt som Buddha, var en Nordindisk fyrstesøn, som levede i årene mellem 560 og 480 før vores tidsregning. Derfor er det officielle årstal i Thailand 2551.

Ifølge legenden blev templet på Doi Suthep anlagt på dette sted fordi en hvid elefant, der bar på relikvier af Buddha, pludselig stak af fra et optog gennem Chiang Mai. Elefanten tog retning mod bjerget, der var dækket af skov og begyndte opstigningen forfulgt af munke. Efter en rum tid var elefanten nået højt op på bjerget, - men var nu totalt udmattet. Den udstødte tre trompetlyde gennem snablen, hvorefter den lagde sig ned og døde. Dette, antog munkene, var et signal om at stedet var helligt og derfor opførte man templet her. Dejlig international buffet frokost undervejs.

Eftermiddagen vil vi bruge til at besøge håndværksbydelen, hvor vi skal se silkefremstilling fra kokon til vævning samt værkstedet hvor klassiske parasoller bliver fremstillet.

Efter er oplevelsesrig dag, har vi nu fortjent 1 times afslappende traditionel Thai – massage.

Vi bliver iført en speciel massagedragt og nu er det bare at nyde behandlingen, mens de ømme muskelgrupper bliver bearbejdet. Thai massage er en århundrede gammel kunstart og alle ansatte er uddannet på de bedste skoler i Chiang Mai.

Nat på The Imperial Mae Ping Hotel - Superior room.

 

Bestil nu – få det du ønsker mest og spar på feriebudgettet

DAG 3 - / M, F / Højderne omkring Ang Khang, bjergstammer og landbrug

 

08:00 – På vej ud af Chiang Mai gør vi holdt ved Orkide & Sommerfugle farmen, hvor man kan se de fleste orkidéer, der findes i Thailand.

Vi forsætter gennem bjergrige områder og ankommer til Ang Khang, der kaldes for de svejtsiske Alper i Thailand. Kendt for sine mange gode resultater med at introducere frugt, grøntsager og andre afgrøder, der ikke er typiske for Thailand, besøger vi Den Kongelige Forsøgsstation, som er under protektion af Hans Kongelige Højhed Kong Bhumibol Adulyadej.

Ved middagstid spiser vi frokost og nyder nogle af Ang Khangs specialiteter.

Herefter besøger vi forskellige landsbyer, der tilhører bjergstammerne. Muse & Lahu folket nyder nu godt af forsøgsstationens forskning. Førhen kendte disse bjergstammer kun en’ kilde til indtægter - at dyrke valmuer og udvinde opium. Tak at være forsøgsstationens programmer, dyrker lokale folk nu højindkomst afgrøder, som erstatning for opium.

Dette område ligger desuden klods op af grænsen til Burma (Myanmar) og vi får også tid til at besøge Kob Dhong landsbyen, hvorfra der kun er 100 meter til en burmesisk militærlejr.

Efter mange lærerige oplevelser, kører vi nu ned af bjerget til højlandsplateauet mod den charmerende by Thaton. Byens varetegn er Den Store Buddha-figur, der ses på lang afstand.

Nat på Thaton River View Resort.

 

Bestil nu – En Nature Lover oplevelse, som vil efterlade mange minder

DAG 4 - / M, F / Langhalsfolket, Longtailbåd på Kok floden & Elefanttrekking.

 

Efter morgenmaden forlader vi Thaton for at besøge en gren af Karener stammen, der kaldes Kayan, bedre kendt som ”Langhalsfolket”, fordi kvinderne pryder sig med messingringe omkring halsen. Oprindelsen af denne halsring tradition er ukendt og afstedkommer mange pinlige forklaringer. Ifølge en Kayan legende, var stammoderen en drage med en lang smuk hals og den besynderlige tradition er en imitation af hende. Andre mene at vide, traditionen er opstået som følge af, at beskytte kvinderne mod tigeroverfald.

 

 Nam Mae Kok floden går vi ombord i en longtailbåd og ser nu teakplantager på bjergskråningerne, samt fiskere med net, der henter udbytte fra floden. Ved en af Karen-folkets landsbyer; Baan Ruammit, - lægger vi til på bredden og lære nu, at dette folk i århundrede har haft elefantdressur som deres levevej, - fremdeles for at træne dyrene til arbejdet i omkringliggende teakskove.

Vi sætter os til rette i elefantstolen på ryggen og rider ud i den omkringliggende natur, sammen med elefantføreren. Tidligere var bygden en ladeplads for tømmer, der skulle videre af floden mod Chiang Rai. Disse tider blev bragt til ende, da den thailandske regering i 1980’er forbød al skovhugst i statsskovene. Baan Raummit fungerer som et centralt knudepunkt, der sammenforbinder de forskellige minoritetsbjergstammer, såsom Akha, Karen, Lahu og Lisu.

De fleste bjergstammer, er immigreret fra Burma og Kina for over hundrede år siden. Først omkring 1960’er begyndte man at integrere dem i det thailandske samfund og i dag, er der skolepligt for alle – uanset bosted. Alligevel taler hver stamme forsat sit eget sprog, der ligger fjernt fra thailandsk.

Turen forsætter herefter til Chiang Rai. Vi skal bo på det centrale Wangcome Hotel, kun få minutters gang fra natmarkedet.

Nat Wangcome Hotel i Deluxe Room.

 

Bestil nu – få det du ønsker mest og spar på feriebudgettet

 

DAG 5 - / M, F / Grænsebyen Mae Sai - Den Gyldne Trekant

 

Denne morgenstund kører vi til det nordligste punkt i kongeriget - byen Mae Sai. Dette er også en grænseby til Tachilek på Burma siden. En livlig handel med halvædelsten, billig kinesisk elektronik og tobak hører til de almindeligste handelsvarer.

Herfra følger vi grænsen til Sop Ruak, hvorfra man se ind over Laos og Burma fra bredden af Mekong floden. Vi spiser frokost og besøger museet, der fortæller historien om opiumshandlen, før dette område kom under myndigheders kontrol.

Ca. 13:30 er det slut på aktiviteterne og man kan nu vælge om man vil køres til Chiang Rai lufthavn, for at flyve videre til Bangkok eller om man vil returnere til Chiang Mai i bilen. Det tager 4 timer, at køre til Chiang Mai.

 

Bestil nu – Lykkelige oplevelser uden bivirkninger

Det Farverige Nordthailand

5 dage / 4 nætter

Fra Chiang Mai til Den Gyldne Trekant.

Turen kan gennemføres i omvend rækkefælge - Start Chiang Rai / Slut Chiang Mai

Pris indtil 31APR15

Bestil

WKT 017H

01NOV14

30APR15

01MAY14

31OCT14

Baseret på 2 personer deler dobbeltværelse.

Børn 4-12 år 50% rabat i følgeskab med +2 voksne.

Morgenmad inkluderet fra dag 2 til dag 5.

2-3

voksne

Per person

THB 22.400

Per Person

THB 20.400

Frokost inkluderet fra dag 2 til dag 5.

Professionel engelsktalende guide.

Transport med personbil eller minibus.

4-5

voksne

Per Person

THB 18.700

Per Person

THB 16.700

Massage 1 time Chiang Mai

Alle bådture, Alle entreer, Elefantridning 1 time

6-9

voksne

Per Person

THB 14.700

Per Person

THB 12.700

Ej inkluderet:

Aftensmad og alle drikkevarer.

Ved 3 personer i samme værelse fratrækkes 10 % per person / Eneværelse tillæg THB 3.900

DLX på The Imperial Mae Ping Hotel & Grand DLX på Wang Come Hotel +THB 1.500 per person

Mindre tillæg: 24DEC+31DEC+ Kinesisk nytår + Songkran

Fly Chiang Rai til Bangkok og evt. videre til Sydthailand – Vi bestiller efter ønske:

Bestil nu – få det du ønsker mest og spar på feriebudgettet

Udflugter i og omkring Chiang Mai

 

Gennemprøvede rundrejser: Klik

Skønne øer i Sydthailand

Bestil – Wild Kingdom Tours skræddersyr drømmerejsen

Valuta omregner

Rundtur i Thailand fra Nord til Syd:

BANGKOK - RIVER KWAI

HUSBÅD TIL ”UTOPIA”

BANGKOK UDFLUGTER

PHUKET OPHOLD

KRABI & KHAO LAK

PHUKET UDFLUGTER

KHAO SOK N. PARK

DYKKER EVENTYR

Skriv og få et tilbud

*  Yderligere oplysninger og booking på:

info@wildkingdomtours.com

TILBAGE TIL FORSIDEN

BO GODT & BILLIGT i PATONG

Advarsel: Det kan være stærkt vanedannende at besøge Thailand

Wild Kingdom Tours - incoming agentbureau med base i Thailand.

Vi laver F.I.T. / G.I.T. arrangementer for oversøiske bureauer.

 

Indsæt WKT-banner på din hjemmeside. > Klik her <

Wild Kingdom Tours Co., Ltd.

10 Phisit Karani Road,

Patong Beach, Phuket 83150, Thailand

Tel.:  +66 (0) 76 296 231

Fax:  +66 (0) 76 296 454

Dansk SKYPE telefonnummer: 3696 0738.

Telefontid 09:00 til 11:30 (dansk tid)

E-mail:info@wildkingdomtours.com

 

Office of Tourism Development License 34/0001

Last page update 28 March 2014

Bliv fan

 

 

 

Det danske rejsebureau

Log Wildkingdom Tours - Hornbill

i Thailand

 

Skype:

My status

Wild Kingdom Tours

"