Det danske rejsebureau

Log Wildkingdom Tours - Hornbill

i Thailand

WKT017E - Den Gyldne Trekant & Mae Hong Son

 

English version

Maleriske Bjergegne & Farverige Folkeslag

 

Rundrejse Nordthailand

 

7 dage/6 nætter med lokal engelsktalende guide

 

Khao Sok National Park, A true rainforest of origin - 2½ hours drive from Phuket, Krabi, Ao Nang, Phang Nga, Khao Lak, Nature lovers paradise, wildlife, jungle, Art's river view lodge, Chiew Larn Lake, Rajjabrapa Dam, jungle raft, a dream land of mist and mountains

 

Gennemprøvet rundrejse:

Spændende landskabsrundrejse med appel til den nysgerrige opdagelsesrejsende

Mekongfloden & Den Gyldne Trekant, Maesai, Thaton, Pai & Mae Hong Son.

 

Nævnte rundrejser kan justeres så indhold/længde kommer til at passe netop til din rejse

Dag til dag program – Rundrejse Nordthailand

7 dage / 6 nætter – med start hver dag i ugen

M= Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad                                                                 

 

DAG 1 - / Vejen mod Den Gyldne Trekant / F

 

Ankomst til Chiang Mai – eget arrangement. Vi kan arrangere transport/hotelophold i Chiang Mai

09:00 Afgang fra valgte hotel i Chiang Mai med komfortabel Toyota 4-hjulstrækker (små grupper - minibus større grupper) med kurs mod Chiang Rai. Vi gør halvvejsstop ved Mae Khachan’s varme kilder. At koge æg i de varmeste bassiner er populært og i andre kan man dyppe fødderne.

5 km syd for Chiang Rai findes det smukke Wat Rong Khun også kaldet Det Hvide Tempel.

Wat Rong Khun er anderledes end andre templer i Thailand, da dets ”ubosot” (indviet aula) er designet i hvid farve med en delvis anvendelse af hvidt glas. Den hvide farve står for Buddhas renhed; det hvide glas står for Buddhas visdom. Besøgende vil finde det temmelig bizart, at der findes moderne billeder fra Hollywood-film i tempel, så som Spiderman, Batman & den canadiske skuespiller Keanu Reeves – bedst kendt fra rollen i Matrix.

Ikke langt herfra spiser vi frokost og forsætter til Den Gyldne Trekant, hvor vi skal overnatte på Baan Thai Resort http://www.sawasdeebaanthai.com/. Om aftenen kan vi spadsere til udsigtspunktet, hvor de tre lande Thailand, Laos & Burma/Myanmar deler fælles grænse ud mod Mekongfloden.

Nat på Baan Thai Resort.

 

Bestil nu – Lykkelige oplevelser uden bivirkninger

DAG 2 - / M, F / Grænsen mod Burma og efterkommerne af Chiang Kai-shek’s hær

 

08:30 er der afgang mod Thailands nordligste by Mae Sai, hvor grænseovergangen til Burma/Myanmar findes. Der er stor aktivitet og handel med alt fra ædelstene til billige kinesiske produkter. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, hvorefter der fortsætter til Doi Tung. Her sponsorere Den Thailandske Kongefamilie en landbrugsforsøgsstation, der med succes har fundet frem til andre højindkomstafgrøder, der kan erstatte bjergstammernes tidligere økonomiske afhængighed af valmuedyrkning til fremstilling af opium.

 

Dages sidste etape bringer os til tedyrkningsområdet omkring Doi Mae Salong, undertiden kaldt ''Lille Schweiz'' af Thailand. I det betagende landskab findes efterkommerne af den kinesiske bevægelse: ”KMT”. 

KMT er forkortelsen af Kuomintang, der igen referere til Det Kinesiske Nationalist Parti, der under Chiang Kai-shek ledelse, blev drevet på flugt til Burma, Nordthailand og Taiwan i 1949 af Mao Zedong’ s kommunistiske hær. Eksilsoldater og efterkommerne fra dette historiske vingesus, fandt Doi Mae Salong området, særdeles velegnet til tedyrkning og introducerede Oolong sorten fra deres hjemegn. Det har kun været med delvist held, at den thailandske regering har forsøgt at integrere disse kinesere, fra hovedsagligt Yunnan Provinsen, i det almindelige thailandske samfund. På trods af 60 års indsats, er der stadig en stærk kinesisk arv i området og kinesisk er stadig modersmål for de fleste indbyggere.

I landsbyen på toppen af bjerget Doi Mae Salong overnatter vi på Mae Salong Villa Resort. http://www.maesalong-villa.com/Maesalong/home.php

Nat på Mae Salong Villa Resort.

 

Bestil nu – få det du ønsker mest og spar på feriebudgettet

DAG 3 - / M, F,  / Besøg hos minoritetsbjergstammer & Sejltur på Kokfloden

 

På Nam Mae Kok floden går vi ombord i en longtailbåd og ser nu teakplantager på bjergskråningerne, samt fiskere med net, der henter udbytte fra floden. Ved en af Karen-folkets landsbyer; Baan Ruammit, - lægger vi til på bredden og lære nu, at dette folk i århundrede har haft elefantdressur som deres levevej, - fremdeles for at træne dyrene til arbejdet i omkringliggende teakskove. Tidligere var bygden en ladeplads for tømmer, der skulle videre af floden mod Chiang Rai. Disse tider blev bragt til ende, da den thailandske regering i 1980’er forbød al skovhugst i statsskovene. Baan Raummit fungerer som et centralt knudepunkt, der sammenforbinder de forskellige minoritetsbjergstammer, såsom Akha, Karen, Lahu og Lisu.

I samme område besøger vi en landsby, hvor bjergstammen Rød Lahu holder til. ”Rød” henviser til farven på deres traditionelle klædedragter. De fleste bjergstammer, er immigreret fra Burma og Kina for over hundrede år siden. Først omkring 1960’er begyndte man at integrere dem i det thailandske samfund og i dag, er der skolepligt for alle – uanset bosted. Alligevel taler hver stamme forsat sit eget sprog, der ligger fjernt fra thailandsk. Vi forsætter til den idyllisk beliggende by Thaton, hvor man får landkendingen, når man ser flere store Buddha-figurer på bjergsiden, hævet over byen.

Ved flodbredden checker vi ind på Khunmai Baansuen Resort. Resten af dage kan bruges til at gå på opdagelse i Thaton. http://www.khunmaibaansuan.net/index.html /

Nat på Khunmai Baansuen Resort.

 

Bestil nu – En Nature Lover oplevelse, som vil efterlade mange minder

DAG 4 - / M, F,  / Vandfald & Gyser - Mod Pai af snoede bjergveje.

 

Efter vi har spist morgenmad og checket ud fra Khunmai Baansuen Resort, starter vi med at besøge

Thai - Burma (Myanmar) grænsen højt oppe på bjerget. Udsigtspunktet tilbyder et fascinerende panorama over grænselandet og landsbyerne for foden.

Vi forsætter af snoede bjergveje og standser ved en parkeringsplads og går ca. 20 minutter til det smukke og 40-50 høje vandfald Mok Fah. Efter vi tilbage i bilen kører vi endnu 30-40 minutter og er fremme ved Pa Pae Hot Spring, også kaldet Pong Nam Duet. Her ses en gyser, som springer op til 2 meter. I samme område findes naturopvarmede bassiner, der gør det muligt at få alle muskelgrupper løsnet, ved at sænke sit luksuslegeme i det varme og mineralholdige vand. Stedet blev først kendt af offentligheden i 1957.

Den bjergrige rute forsætter og sidst på eftermiddagen er vi fremme ved byen Pai, der er omgivet af nationalpark. Vi checker ind på Muang Pai Resort, http://muangpai.infothai.com/.  

Om aftenen besøgs byens natmarked, med mulighed for køb af forskellige håndarbejdsprodukter. 

Nat på Muang Pai Resort.

 

 

DAG 5 - / M, F,  / Bambustømmerflåde, Mudder Spa Behandling & Mae Hong Son

 

Dagens første mål er Lord Cave. På en bambustømmerflåde bliver vi sejlet ind i en fantastisk grotte med de smukkeste stalagmitter og stalaktitter. Herefter holder frokostpause ved en lokal restaurant.

Dagens højdepunkt er den berømte Phu Klon Mudder Spa. Vi har inkluderet en velvære behandlingen, bestående af Ansigts Scrub, Ansigtsmassage samt Phu Klon Ansigtsmuddermaske.

Phu Klon varme kilder og mineralvand strømmer op til overfladen, dybt nede fra undergrunden. Det mudder og ler som føres med, er rigt på mineraler. Stofferne har en positiv virkning på menneskes sundhed, hud og kredsløbssygdomme. Naturleret er af en sort farve og fuldstædigt ren og uforurenet af svovl.

Phu Klon blev opdaget af en gruppe franske og thailandske forskere, der sendte prøver af ler og kildevand til Thermalium Luxeuil Laboratoriet i Frankrig for yderligere analyse. Fire års omfattende forskning har fastslået, at leret fra Phu Klon lever op til internationale standarder for krav til mikrobiologiske egenskaber.

Efter sigende, findes der kun tre andre steder i verden, som kan præstere samme betingelser for en mudder spa.

Tredive år yngre forsætter vi det sidste stykket til Mae Hong Son og Fern Resort, der sætter en ære i, at værne om natur og miljø på den bedst ansvarlige måde. Det forventes af gæsterne også, vil være med til at bidrage til denne holdning, mens man opholder sig her. http://www.fernresort.info/index.php

Nat på Fern Resort.

 

Bestil nu – få det du ønsker mest og spar på feriebudgettet

DAG 6 - / M, F,  / Let vandretur og frokost i naturen

 

Efter morgenmad begiver vi os ud på en ca. to timers vandretur af naturstierne bag resortet. Jungle byder på en smuk natur og guiden vil fortælle om lægeurter, som han finder undervejs. Vi har medbragt Picnic frokost, som bliver indtaget et velvalgt sted på ruten.

Eftermiddagen til egne interesser – Mae Hong Son bycenter kan besøges eller man kan slappe af ved swimmingpoolen. 

Nat på Fern Resort.

 

DAG 7 - / M, F / Langhalsstammen – Elefantridetur – Fly retur til Chiang Mai

 

På denne sidste dag besøger vi landsbyen Huay Pu Keng, som kan nås på 30 minutter med båd fra Mae Hong Son. Vi skal besøge Kayan (langhals) stammen.

Dette folk er kommet ind i Thailand som flygtninge fra Burma. Uden statsborgerskab og rettigheder til at bevæge sig frit, er en af deres få indtægter – at sælge håndarbejde til turister. Derfor støt den lokale økonomi og købe noget fra dem. Messingringene, der siges at være skønhedsfremmende for kvinderne, er i virkeligheden ikke ringe, men et´ snoet stykke. Det er ikke halsen der strækker sig, men skulderne, der pressen nedad. Allerede i 4 års alderen får pigebørn, deres første sæt halsringe. Voksne kvinder bærer en vægt på omkring fem kilo omkring halsen.

Efter dette interessante besøg sejler vi retur til molen og besøger elefantlejren. En times elefanttrekking gennem junglen, viser færdighederne for klodens største landskabning. Elefanten forstår over fyrre kommandoer, som Mahuten (elefantdriveren) fremsiger. Det store dyr er i stand til at bevæge sig på de smalleste stier, idet bagbenene altid lander præcist i forbenenes fodspor.

Sidste aktivitet er Templet på toppen af ​​Kong Mu bjerget, Wat Phra That Doi Kong Mu, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele dalen, hvor Mae Hong Son er beliggende. Templet er opført i typiske Shan arkitektur og stammer tilbage fra 1874. Frokost på Fern Restaurant og herefter køres vi til Mae Hong Son lufthavn, hvorfra flyet afgår kl. 16:00 retur til Chiang Mai.

I Chiang Mai Lufthavn venter en transport, der bringer jer til hotellet.

 

http://www.google.com.au/ Google Search. depart from Thailand's northernmost city Mae Sai, the border crossing to Burma / Myanmar is situated. There is great activity and trade in everything from jewelry to cheap Chinese products. We eat lunch at a local restaurant, then on to Doi Tung. Has sponsored the Thai royal family, an agricultural research station, which has successfully identified the second højindkomstafgrøder to replace hill tribes 'past economic dependence on poppy cultivation for opium production. Day last step for us to tedyrkningsområdet around Doi Mae Salong, sometimes called''Little Switzer Land' 'of Thailand. In the beautiful nature are descendants of the Chinese movement "KMT." KMT is the abbreviation of the Kuomintang, which in turn refers to the Chinese Nationalist Party of Chiang Kai-shek's leadership was forced to flee to Burma, northern Thailand and Taiwan in 1949 by Mao Zedong's communist army. Exile soldiers and descendants of this historical wing, took the Doi Mae Salong area, perfect for tea cultivation and oolong varieties were introduced from his native region. It has only been partially successful, the Thai government attempted to integrate these Chinese, mainly from Yunnan Province, in traditional Thai society. Despite 60 years of work, there is still a strong Chinese heritage in the area and the Chinese are still the mother tongue of most residents. In the village on top of Mount Doi Mae Salong overnight us at Mae Salong Villa Resort. http://www.maesalong-villa.com/Maesalong/home.php Night at Mae Salong Villa Resort. Albatros Rejser. On the Nam Mae Kok River on board a longtail boat and we are now looking for teak plantations on hillsides, and fishermen with nets to be dividends from its banks. At one of the Karen people, villages, Baan Ruammit - we add the width and now learn that people in this century has had dressage elephant as their livelihood - continues to train the animals to work in the surrounding teak forests. Earlier village, a berth for the timber, which went on the river to Chiang Rai. Those days were over when the Thai government in 1980 banned all logging in state forests. Baan Raummit acts as a central hub that connects together the various tribes minority hill as Akha , Karen, Lahu and Lisu. 
In the same area we visit a village where the Red Lahu hill tribe holder. "Red" refers to the color of their traditional clothing. Most hill tribes have migrated from Burma and China for over a century ago. Only around 1960 began to integrate them into Thai society and today there are mandatory education for all - regardless of residence. Still talk every tribe continued their own language, far from the Thai. We go to the idyllic town of Thaton, where to get it, nobody knows when you see several large Buddha figures on the hillside above the town. At the riverbank, we check into Khunmai Baansuen Resort. The rest of the day can be used to explore Thaton. Today's first goal is Lord Cave. On a bamboo raft, we sailed into a large cave with beautiful stalactites and stalagmites. Then lunch at a local restaurant. The highlight is the famous Phu Clone Mud Spa. We have included a wellness treatment consisting of Face Scrub, Face Massage and Phu Clone Facial Mud Mask. Phu Clone hot springs and mineral waters flowing to the surface from deep underground. The mud and clay that are placed, is rich in minerals. Drugs have a positive effect on human health, skin and circulatory system. Natural clay is of a black color and a perfect ride pure and undefiled by svavel.Phu claw was discovered by a team of French and Thai researchers sent samples of mud and mineral water to the Long Neck Tribe - elephant ride - Fly back to Chiang Mai. Four years of extensive research has determined that the clay from Phu Clone meet international standards for microbiological characteristics. Reportedly, there are only three other places in the world that can offer the same conditions for a mud spa. Thirty years later, we continue the last bit to Mae Hong Son and Fern Resort L

Bestil – Wild Kingdom Tours skræddersyr drømmerejsen

Valuta omregner

Den Store Nordthailandsrejse

7 dage / 6 nætter

Fra Den Gyldne Trekant til Mae Hong Son - ECO turisme – når det er bedst.

Pris indtil 30APR15

Bestil

WKT 017E

01NOV14

30APR15

01MAY14

31OCT14

Pris baseret på:

2 personer deler dobbeltværelse.

Morgenmad inkluderet dagligt.

2-3

personer

Per person

THB 22.700

Per Person

THB 20.700

Frokost inkluderet fra dag 1 til dag 7.

Professionel engelsktalende guide.

Transport med Toyota 4-hjulstræker eller minibus.

4-5

personer

Per Person

THB 20.700

Per Person

THB 18.700

Flybillet Mae Hon Son - Chiang Mai

Alle bådture, Alle entreer, Elefantridning 1 time

Bambustømmerflåde og Velværebehandling spa.

6-9

personer

Per Person

THB 18.700

Per Person

THB 16.700

Ej inkluderet:

Lufthavnsafgift, aftensmad og alle drikkevarer.

ik doe een got google http://www.google.nl/ Google Search. afwijken van de noordelijkste stad van Thailand Mae Sai, is de grensovergang naar Birma / Myanmar gelegen. Er is een grote activiteit en de handel in alles, van sieraden tot goedkope Chinese producten. We eten lunch in een plaatselijk restaurant, vervolgens naar Doi Tung. Heeft gesponsord de Thaise koninklijke familie, een landbouwkundig onderzoek station, die met succes heeft gewezen op de seconde højindkomstafgrøder om bergstammen vervangen door 'het verleden de economische afhankelijkheid van de papaverteelt voor de productie van opium. Day laatste stap voor ons om tedyrkningsområdet rond Doi Mae Salong, soms called''Little Zwitserland Land' 'van Thailand. In de prachtige natuur zijn afstammelingen van de Chinese beweging "KMT." KMT is de afkorting van de Kuomintang, die op zijn beurt verwijst naar de Chinese Nationalistische Partij van Chiang Kai-shek's leiderschap werd gedwongen om naar Birma, Noord-Thailand en Taiwan vluchten in 1949 door communistische leger van Mao Zedong's. Exile soldaten en afstammelingen van dit historische vleugel, nam de Doi Mae Salong gebied, perfect voor thee teelt en oolong variëteiten werden ingevoerd uit zijn geboortestreek. Het is nog maar gedeeltelijk succesvol, de Thaise regering getracht deze Chinese integreren, voornamelijk uit de provincie Yunnan, in traditionele Thaise samenleving. Ondanks 60 jaar van het werk, is er nog steeds een sterke Chinese erfgoed in het gebied en de Chinezen zijn nog steeds de moedertaal van de meeste bewoners. In het dorp op de top van de berg Doi Mae Salong 's nachts met ons op Mae Salong Villa Resort. http://www.maesalong-villa.com/Maesalong/home.php Night at Mae Salong Villa Resort. Albatros Rejser. Op de Nam Mae Kok-rivier aan boord van een longtail boot en we zijn nu op zoek naar teak plantages op de heuvels, en vissers met netten te dividenden uit haar oevers Bij een van de Karen mensen, dorpen, Baan Ruammit -. voegen we de breedte en nu leren dat mensen in deze eeuw heeft dressuur olifant had als hun levensonderhoud - blijft om de dieren te trainen om te werken in de omliggende teak bossen eerder. dorp, een ligplaats voor het hout, die op de rivier naar Chiang Rai. Die dagen waren voorbij toen de Thaise regering in 1980 verbood alle houtkap in staat bossen. Baan Raummit fungeert als een centrale hub die bij elkaar verbindt de verschillende stammen minderheid heuvel als Akha , Karen, Lahu en Lisu. 
In hetzelfde gebied bezoeken we een dorp waar de Red Lahu bergstam houder. "Red" verwijst naar de kleur van hun traditionele kleding. De meeste bergstammen zijn gemigreerd uit Birma en China voor meer dan een eeuw geleden. Pas rond 1960 begon ze te integreren in de Thaise samenleving en vandaag zijn er verplicht onderwijs voor iedereen - ongeacht de woonplaats. Nog steeds praat elke stam zetten hun eigen taal, ver van de Thai. We gaan naar het idyllische plaatsje Thaton, waar om het te krijgen, niemand weet wanneer u een aantal grote Boeddha figuren op de heuvel boven de stad te zien. Aan het water, we inchecken in Khunmai Baansuen Resort. De rest van de dag kan worden gebruikt om Thaton te verkennen. Vandaag eerste doel is Heer Cave. Op een bamboe vlot, voeren we in een grote grot met prachtige stalactieten en stalagmieten. Vervolgens lunch in een lokaal restaurant. Het hoogtepunt is de beroemde Phu Clone Mud Spa. We hebben een wellness-behandeling bestaande uit Face Scrub, Face Massage en Phu Clone Facial Mud Mask. Phu Clone warmwaterbronnen en mineraalwater stroomt naar de oppervlakte uit de diepe ondergrond. De modder en klei die zijn geplaatst, is rijk aan mineralen. Drugs hebben een positief effect op de gezondheid van de mens, de huid en bloedsomloop. Natuurlijke klei is van een zwarte kleur en een perfecte rit zuiver en onbezoedeld door svavel.Phu klauw werd ontdekt door een team van Franse en Thaise onderzoekers monsters van modder en mineraalwater verzonden naar de Long Neck Tribe - olifant - Fly terug naar Chiang Mai. Vier jaar van uitgebreid onderzoek heeft vastgesteld dat de klei ui

http://www.google.se/ Sök på Google. avgår från Thailands nordligaste stad Mae Sai, gränsövergången till Burma / Myanmar är belägen. Det är stor aktivitet och handel med allt från juveler till billiga kinesiska produkter. Vi äter lunch på en lokal restaurang, sedan vidare till Doi Tung. Här sponsra den thailändska kungafamiljen en jordbruksforskning station, som framgångsrikt har identifierat den andra højindkomstafgrøder som kan ersätta bergsfolk "tidigare ekonomiska beroende av vallmoodling för produktion av opium. Dag sista steget för oss till tedyrkningsområdet runt Doi Mae Salong, ibland called''Little Switzerland''of Thailand. I den vackra naturen är ättlingar till den kinesiska rörelse "KMT". KMT är en förkortning av Kuomintang, som i sin tur hänvisar till det kinesiska nationalistpartiet i Chiang Kai-sheks ledning tvingades fly till Burma, norra Thailand och Taiwan 1949 av Mao Zedongs kommunistiska armé. Exil soldater och ättlingar till denna historiska vingar, tog Doi Mae Salong område, perfekt för te odling och oolong sorter infördes från sitt hemland regionen. Det har bara delvis framgångsrik, har den thailändska regeringen försökt att integrera dessa kinesiska, från främst provinsen Yunnan, i traditionella thailändska samhället. Trots 60 års arbete finns det fortfarande en stark kinesiska arvet i området och kinesiska är fortfarande modersmål för de flesta invånare. I byn på toppen av berget Doi Mae Salong natten oss på Mae Salong Villa Resort. http://www.maesalong-villa.com/Maesalong/home.php Natt på Mae Salong Villa Resort. Albatros Rejser. På Nam Mae Kok River ombord vi en longtailbåd och söker nu teak plantager på bergssluttningarna, och fiskare med nät som får utdelning från sina banker. Vid ett av Karen folket, byar, Baan Ruammit - vi lägger till bredd och lär sig nu att människor i detta århundrade har haft dressyr elefant som sitt levebröd - fortfarande att träna djuren att arbeta i den omgivande teak skogarna. Tidigare byn en kaj för virke, som fortsatte med floden till Chiang Rai. Dessa tider var slut när den thailändska regeringen på 1980-talet förbjöd all avverkning i statliga skogar. Baan Raummit fungerar som ett centralt nav som förbinder ihop de olika stammarna minoriteten backen som Akha, Karen, Lahu och Lisu.
I samma område vi besöker en by där den röda Lahu backen stam hållare. "Red" syftar på färgen på sina traditionella kläder. De flesta bergsfolk har invandrat från Burma och Kina för över hundra år sedan. Endast omkring 1960 började att integrera dem i det thailändska samhället och idag finns det obligatorisk utbildning för alla - oavsett bostadsort. Fortfarande pratar varje stam fortsatte sitt eget språk, långt från den thailändska. Vi går till den idylliska staden Thaton, var att få landet vet ingen när du ser flera stora Buddha figurer på bergssluttningen ovanför staden. Vid åstranden vi checkar in på Khunmai Baansuen Resort. Resten av dagen kan användas för att utforska Thaton. Dagens första mål är Herre Cave. På en bambu flotte, seglade vi till en stor grotta med vackra stalaktiter och stalagmiter. Därefter lunch på en lokal restaurang. Dagens höjdpunkt är den berömda Phu Klon Mud Spa. Vi har inkluderat en wellness-behandling bestående av Face Scrub, ansiktsmassage och Phu Klon Facial Mud Mask. Phu Klon varma källor och mineralvatten rinner upp till ytan från djupt ner under jord. Leran och lera som släpps ut, är rik på mineraler. Droger har en positiv effekt på människors hälsa, hud och cirkulationssystemet. Naturlig lera är av en svart färg och en perfekt ritt ren och obesmittad av svavel.Phu Klon upptäcktes av en grupp franska och thailändska forskare skickade prover av lera och mineralvatten till Long Neck Tribe - elefanttur - Flyg tillbaka till Chiang Mai. Fyra år av omfattande forskning har fastställt att leran från Phu Klon uppfyller internationell standard för mikrobiologiska egenskaper. Enligt uppgift finns det bara tre andra platser i världen som kan erbjuda samma villkor för en lera spa. Trettio år senare, fortsätter vi den sista biten till Mae Hong Son och Fern Resort L

Første 4 dage – som beskrevet herover

4 dage / 3 nætter - start & slut Chiang Mai

Den Gyldne Trekant, Mae Sai, Doi Mae Salong & Thaton.

Pris indtil 30APR15

Bestil

WKT 017F

01NOV14

30APR15

01MAY14

31OCT14

Pris baseret på:

2 personer deler dobbeltværelse.

Morgenmad inkluderet dagligt.

2-3

personer

Per person

THB 12.700

Per Person

THB 10.700

Frokost inkluderet fra dag 1 til dag 4.

Professionel engelsktalende guide.

Transport med Toyota 4-hjulstræker eller minibus.

4-5

personer

Per Person

THB 10.700

Per Person

THB 8.700

Alle bådture, Alle entreer.

6-9

personer

Per Person

THB 8.700

Per Person

THB 6.700

Ej inkluderet:

Dag 4 - Mok Fa vandfald & Pae Hot Spring

Aftensmad og alle drikkevarer.

Bestil – Wild Kingdom Tours skræddersyr drømmerejsen

Valuta omregner

Sidste 4 dage – som beskrevet herover

4 dage / 3 nætter - start & slut Chiang Mai

Pai & Mae Hong Son

Pris indtil 30APR15

Bestil

WKT 017G

01NOV14

30APR15

01MAY14

31OCT14

Pris baseret på:

2 personer deler dobbeltværelse.

Morgenmad inkluderet dagligt.

2-3

personer

Per person

THB 15.700

Per Person

THB 13.700

Frokost inkluderet fra dag 1 til dag 4.

Professionel engelsktalende guide.

Transport med Toyota 4-hjulstræker eller minibus.

4-5

personer

Per Person

THB 13.700

Per Person

THB 11.700

Flybillet Mae Hon Son - Chiang Mai

Alle bådture, Alle entreer, Elefantridning 1 time

Bambustømmerflåde og Velværebehandling spa.

6-9

personer

Per Person

THB 11.700

Per Person

THB 9.700

Ej inkluderet:

Dag 4 – Thaton udsigtspunkt.

Lufthavnsafgift, aftensmad og alle drikkevarer.

Udflugter i og omkring Chiang Mai

 

Gennemprøvede rundrejser: Klik

Bestil nu – få det du ønsker mest og spar på feriebudgettet

http://www.google.de/ Google auf gut glück. fahren von der nördlichsten Stadt Thailands Mae Sai, der Grenzübergang nach Burma / Myanmar gelegen. Es gibt große und Handel in alles von Schmuck bis zu billigen chinesischen Produkten. Wir essen in einem lokalen Restaurant zu Mittag essen, dann weiter nach Doi Tung. Hat gesponserten der thailändischen Königsfamilie, eine landwirtschaftliche Forschungsstation, die erfolgreich die zweite højindkomstafgrøder zu Bergstämme zu festgestellt, "in der Vergangenheit die wirtschaftliche Abhängigkeit vom Mohnanbau für die Opiumproduktion. Day letzte Schritt für uns, um Doi Mae Salong, manchmal called''Little Switzer Land tedyrkningsområdet" 'von Thailand. In der schönen Natur sind Nachkommen der chinesischen Bewegung "KMT". KMT ist die Abkürzung für die Kuomintang, die wiederum bezieht sich auf die Chinesische Nationalistische Partei Chiang Kai-shek die Führung war gezwungen, nach Burma, Nord-Thailand und Taiwan im Jahr 1949 fliehen von der kommunistischen Armee Mao Zedongs. Exile Soldaten und Nachkommen dieser historischen Flügel, nahm den Doi Mae Salong Bereich, ideal für Tee-Anbau und Oolong-Sorten aus seiner Heimat eingeführt wurden. Es wurde nur teilweise erfolgreich, versucht die thailändische Regierung auf, diese chinesischen integrieren, vor allem aus der Provinz Yunnan, in der traditionellen thailändischen Gesellschaft. Trotz 60 Jahre Arbeit, gibt es noch eine starke chinesische Erbe in der Region und die Chinesen sind immer noch die Muttersprache der meisten Bewohner. In dem Dorf auf dem Berg Doi Mae Salong Nacht uns an Mae Salong Villa Resort. http://www.maesalong-villa.com/Maesalong/home.php Night at Mae Salong Villa Resort. Albatros Rejser. Auf dem Nam Mae Kok River an Bord eines Longtail-Boot und wir sind jetzt auf der Suche nach Teak-Plantagen in Hanglagen, und Fischer mit Netzen zu Dividenden aus seinen Ufern An einem der Karen Menschen, Dörfer, Baan Ruammit -. addieren wir die Breite und jetzt lernen, dass die Menschen in diesem Jahrhundert hat Dressur Elefanten als ihren Lebensunterhalt hatte - nach wie vor die Tiere zu trainieren, um in den umliegenden Teakwälder Arbeit früher. Dorf, ein Liegeplatz für das Holz, das auf dem Fluss nach Chiang Rai ging. Jene Tage waren vorbei, wenn die thailändische Regierung im Jahr 1980 die gesamte Protokollierung in staatlichen Wäldern verboten. Baan Raummit fungiert als zentrale Drehscheibe, die zusammen verbindet die verschiedenen Stämme Minderheit Hügel Akha , Karen, Lahu und Lisu. 
In der gleichen Gegend besuchen wir ein Dorf, wo die Red Lahu Inhaber. "Rot" bezieht sich auf die Farbe ihrer traditionellen Kleidung. Die meisten Bergvölker sind aus Burma und China vor über einem Jahrhundert wanderten. Nur um 1960 begann sie in der thailändischen Gesellschaft und heute gibt es Schulpflicht für alle zu integrieren - unabhängig von ihrem Wohnsitz. Noch reden alle Stämme setzten ihre eigene Sprache, weit entfernt von der Thai. Wir gehen in der idyllischen Stadt Thaton, wo man es bekommt, weiß niemand, wenn Sie mehrere große Buddha-Figuren auf dem Hügel oberhalb der Stadt zu sehen. Am Ufer haben wir in Khunmai Baansuen Resort zu prüfen. Der Rest des Tages können Sie Thaton zu erkunden. Die heutige erste Ziel ist der Herr Cave. Auf einem Bambus-Floß, fuhren wir in eine große Höhle mit wunderschönen Stalaktiten und Stalagmiten. Dann in einem örtlichen Restaurant zu Mittag essen. Das Highlight ist das berühmte Phu Clone Mud Spa. Wir haben eine Wellness-Behandlung, bestehend aus Face Scrub, Gesichtsmassage und Phu Clone Facial Mud Mask enthalten. Phu Clone heißen Quellen und Mineralwässern fließt an der Oberfläche aus der Tiefe. Der Schlamm und Lehm, die gestellt werden, ist reich an Mineralien. Drogen haben einen positiven Effekt auf die menschliche Gesundheit, Haut-und Kreislaufsystem. Natürliche Ton ist von schwarzer Farbe und eine perfekte Fahrt rein und unbefleckt von svavel.Phu Klaue wurde von einem Team von Französisch und Thai Forscher entdeckten an Proben von Schlamm und Mineralwasser auf dem Long Neck Tribe - Elefantenritt -

Skønne øer i Sydthailand

Bestil – Wild Kingdom Tours skræddersyr drømmerejsen

Valuta omregner

Rundtur i Thailand fra Nord til Syd:

BANGKOK - RIVER KWAI

HUSBÅD TIL ”UTOPIA”

BANGKOK UDFLUGTER

PHUKET OPHOLD

KRABI & KHAO LAK

PHUKET UDFLUGTER

KHAO SOK N. PARK

DYKKER EVENTYR

Skriv og få et tilbud

*  Yderligere oplysninger og booking på:

info@wildkingdomtours.com

TILBAGE TIL FORSIDEN

BO GODT & BILLIGT i PATONG

Advarsel: Det kan være stærkt vanedannende at besøge Thailand

Wild Kingdom Tours - incoming agentbureau med base i Thailand.

Vi laver F.I.T. / G.I.T. arrangementer for oversøiske bureauer.

 

Indsæt WKT-banner på din hjemmeside. > Klik her <

Wild Kingdom Tours Co., Ltd.

10 Phisit Karani Road,

Patong Beach, Phuket 83150, Thailand

Tel.:  +66 (0) 76 296 231

Fax:  +66 (0) 76 296 454

Dansk SKYPE telefonnummer: 3696 0738.

Telefontid 09:00 til 11:30 (dansk tid)

E-mail:info@wildkingdomtours.com

 

Office of Tourism Development License 34/0001

Last page update 28 March 2014

Bliv fan

 

 

 

Det danske rejsebureau

Log Wildkingdom Tours - Hornbill

i Thailand

 

Skype:

My status

Wild Kingdom Tours

"