Det danske rejsebureau

Log Wildkingdom Tours - Hornbill

i Thailand

Tur WKT 058: Koh Samui – Koh Phangan – Koh Tao

 

English version

En oase af naturlig skønhed & godt klima

 

Samui & naboøerne

 

Svajende kokospalmer, bjerge & krystalklart vand

 

Khao Sok National Park, A true rainforest of origin - 2½ hours drive from Phuket, Krabi, Ao Nang, Phang Nga, Khao Lak, Nature lovers paradise, wildlife, jungle, Art's river view lodge, Chiew Larn Lake, Rajjabrapa Dam, jungle raft, a dream land of mist and mountains

 

Velkommen alle

Nordiske venner

 

Perfekt til familieferie, nyforelskede og til vidunderlige maritime omgivelser

Koh Samui har det hele: Restauranter – Seværdigheder - Spa og Massage – Shopping - Natteliv

INFO & KORT

PAKKE OPHOLD

UDFLUGTER

FILM & LINKS

 

Med undren må man konstatere at naturen er mangfoldig. Bedstefar stenen Ko Samui

 

Klik på kortet for at se det i stor størrelse

Samui har en afvekslende naturskønhed og er hjemsted for 40.000 indbyggere, heraf 90 % Buddhister. Det kystnære lavland er domineret af kokosplantager og frugtavl. Det central granitmassiv, er indhyllet i jomfru regnskov. Øen var endnu uden veje indtil begyndelsen af 1970'erne. I begyndte 1990'erne begyndte tingene at ændre sig. Samui er nu den næst populæreste ø-destination i Thailand efter Phuket.

Koh Phangan (Ko Pha Ngan) har muligvis større naturskønhed end Samui, men er langt mindre udviklet. Infrastrukturen er forsat domineret af jordveje, ligesom en lufthavn forsat mangler.

Bestil uden misforståelser – WKT skræddersyr drømmerejsen

Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao

Ophold & aktiviteter - *11 dage - 10 nætter – start hver dag i ugen

*Programmet kan modificeres efter personlige ønsker.

Hvordan kommer man til/fra Koh Samui?

 

 

Med Fly:

Fra Bangkok med Thai Airways eller Bangkok Air. 

Fra Phuket med Bangkok Air. Variabel dagspris.

Med stor V.I.P. bus + færge:

THB

Fra / til Bangkok (ca. 13 timer)

1.400

Fra / til Hua Hin (ca. 9 timer)

1.400

Med ”Join in” minibus + færge:

THB

Fra / til Phuket (ca. 7-8 timer)

900

Fra / til Krabi (ca. 6-7 timer)

800

Fra / til Phi Phi øerne (ca. 8-9 timer)

1.200

Med nattog 2. kl. + bus + færge:

THB

Fra / til Bangkok via Surat Thani (+14 t.)

1.400

Bestil den ønskede transport

Dag 1 – Ankomst Samui / check in på Aloha Resort

M= Morgenmad / F= Frokost / A Aftensmad

Aloha ResortLamai Beach

Ankomst til skønne Lamai Beach og check in på Aloha Resort beliggende lige ud til havet. Check in DLX Sea View eller Pool View værelser.

 

Øerne i den thailandaske bugt er begunstiget af 2 højsæsoner, hvor man i perioden januar–april & juli-september, - statistisk set har stabilt vejr.

Nat på Aloha Resort

Dag 2 - (M) / Egne interesser

Dagen afsat til egne interesser. Slappe af på stranden eller tage på opdagelse rundt på øen.

Nat på Aloha Resort

Dag 3 - (M, F) / Den Store Sightseeing Tur

Safari på elefantryg gennem smukke jungle & kokos plantager 15 min. En spændende, under-

holdende og uforglemmelig oplevelse. Kan erstattes af ”Jungle Kabel” i abehøjde gennem trækronerne. Sikker og gennemprøvet adventure aktivitet.

Besøg ved Den store Buddha, sandsynligvis Samui mest berømte vartegn.

Bedstemor & Bedstefar (naturklippe med legender tilknyttet)

Den mumificerede Munk. Kroppen af Samui's mest berømte mumie. Den Buddhistiske Munk, sad i meditation stilling da han døde. Det gør han stadigvæk.

Buddhas magiske Have.

Traditionel Thai frokost med årstidens frugter

Abeshow. Opvisning i hvordan Maquak-aber trænes til at plukke Koh Samui’e kokosnødder.

Krokodille show – Se hvordan man stikke hovedet ind i krokodillens gab uden bivirkninger.

Fugle, Slange & Skorpion Show

Mini zoo – fodre fredelige dyr.

Namuang Waterfall 2 – 80m fald

Nat på Aloha Resort

Det var kun begyndelsen af 1970'erne, at den første backpackere rejser en kokosnød båd ankom på Ko Samui. For året efter at øen blot havde et par bungalows og en strøm af rejsende. I begyndelsen af 1990'erne, begyndte både af turister, der ankom, og siden da har øen steget kraftigt i popularitet. Samui er nu det næstmest populære ø destination i Thailand, efter Phuket. Ko Samui er en oase af naturlig skønhed, med sine hvide sandstrande, flotte koraller, lækker laguner, maleriske vandfald, svajende kokospalmer og krystalklart vand. Turismen er nu foran kokosnødder som øerne vigtigste industri. Lokale kultur Lifestyle Selv Ko Samui er i det sydlige Thailand, hvor islam har en stærk indflydelse, de oprindelige beboere på øen, der er kendt som "Chao Samui", er overvejende buddhistiske. I fortiden, de fleste af de lokale lever i kokos landbrugsbedrift. I dag, dog mest arbejde i job i forbindelse med turisme. Mange lokale er blevet velhavende ved at sælge ud jord, de har ejet i årtier. Som et resultat af den omfattende udvikling af øen, Thai mange-kinesisk er kommet til Samui fra hovedstaden Bangkok (Khung-Thep). De fleste af de manuelle arbejdskraft er nødvendig for at holde trit med øens vækst har været udført af folk indfødte til landets fattigere nordøstlige region. Som en følge heraf er der et bredt udsnit af de økonomiske klasser på øen. Den sydlige del af Thailand er en smeltedigel af buddhister, Thai kinesisk, muslimer og traditionelle søfarende sigøjnere. Ko Samui synes ikke at lide under de religiøse spændinger i fællesskaber langs den sydlige grænse i Thailand, og i almindelighed de lokale lever i harmoni. Uden for turistområderne, er det thailandske sprog, der tales med en tyk sydlige dialekt, som er endnu vanskeligere for det nordlige Thais at forstå. Med denne brede blanding af kulturer, er Ko Samui altid fejrer nogle tradition eller en anden, herunder vestlige. [Redigér] Resorts & Bungalows 
Efter den eksploderende turisme i Ko Samui har der været en stor forretning på at opbygge resorts og bungalows på øen, som har gjort økonomien på øen vokse endnu større og har gjort mange forretningsfolk fra hele verden til at investere i Ko Samui. Med over 260 resorts og bungalows i Samui, regnet fra udgangen af år 2009, er det blevet Thailands næstmest største resort virksomhed, hvor Bangkok er den første og Phuket på tredjepladsen. Buffalo Fighting Festival En af de bedst kendte festivaler på Ko Samui er dens Buffalo Fighting Festival, som holdes ved særlige lejligheder såsom New Years Day og Songkran. I modsætning til den spanske tyrefægtning, er kampene på Ko Samui temmelig harmløse. Kampene sæson varierer efter nogle gamle skikke og ceremonier. Den bøffel er smukt dekoreret med bånd og guld-malede blade. Før konkurrencen, som varer blot to runder, spray munke dem med vievand. Det vindende ejer tager typisk hjem millioner af baht i præmiepenge. Ti Stjerner Samui Art Party Et tilbagevendende kulturelle begivenhed, der samler kunstelskere, lokale thailandske og internationale kunstnere og deres nye, originale kunstværker. Disse bi-månedlige arrangementer, der arrangeres på forskellige high-end feriesteder og andre 5-star spillesteder på øen, fokus på opbygning af kunst samfund på Ko Samui med præsentationer af featured kunstnere. 
Bowling Championship Dette er en årlig bowling arrangement blev afholdt i maj hvert år. Avis Samui Tennis Open Den årlige amatør tennis turnering blev afholdt i juli. Den Fisherman's Village Festival Denne fem dage festival fejres med sjov, musik og mad. Musikken er som regel spillet af kendte kunstnere og fødevarer telte sælge billig mad, som de lokale hoteller. Triathlon Event Den Internationale Triathlon Union afholder dette arrangement hvert år. Denne begivenhed i Ko Samui trækker mere end fem hundrede deltagere fra hele verden. Arrangementet tiltrækker konkurrenter og besøgende samt lokale. Denne begivenhed har faktisk aldrig fundet sted, og blev forfremmet via et websted kun. Samui Regatta Den Samui Regatta er en sejler turnering, der afholdes hvert år.

Bestil – Planlæg thailandsferien med eksperterne.

Dag 4 – (M) / Egne interesser

Dagen til egne interesser. Slappe af på stranden eller tage på opdagelse rundt på øen.

Nat på Aloha Resort

Dag 5 – (M, F) / Speedbådsudflugt til ANGTHONG MARINEPARK

KOH ANGTHONG MARINEPARK - Heldagsudflugt med speedbåd. Mulighed for at snorkle på koralrev, nyde panoramaet fra view point og padle en tur med kano. Dejlig picnic frokost bliver tilberedt under palmernes skygge på øen Wuatalub. Retur ca. 17:00

Nat på Aloha Resort

Angthong øerne består af 42 ubeboede øer, der ligger som en perlerække i nord–sydgående retning.

Bestil - WKT 058A

Aloha Resort

Dag 1 til 5

5 dage/5 nætter

Per person /

delt dobbelt.

per ekstra nat

Alternativ ressort

Varinda Garden Resort

DLX Garden View per person

per

ekstra

nat

01NOV10 – 20DEC10

THB 10.500

THB 1.320

01NOV10–15DEC10

THB 9.100

THB 1.040

16APR11 – 15JUN11

01MAY11–15JUL11

01SEP11 – 31OCT11

16SEP11–31OCT11

21DEC10 – 10JAN11

THB 12.800

THB 1.780

16DEC10–15JAN11

THB 11.800

THB 1.580

11JAN11 – 15APR11

THB 11.700

THB 1.550

16JAN11–30APR11

THB 10.500

THB 1.320

16JUN11 – 31AUG11

16JUN11–15SEP11

Barn u.12 ekstra seng

THB 6.800

THB 800

Barn u.12 ekstra seng

THB 6.150

THB 690

Bemærk! Flere ressorts har særregler omkring Jul & Nytår.

Udflugter kan også bestilles dersom hotel allerede er bestilt

Valuta omregner

 

Dag 6 – (M) / Turen til Koh Phangan – øen med den oprindelige atmosfære

Morgen afhentning på hotellet til Boput, hvor færgen til Koh Phangan afgår fra. En halv time efter afgang går vi i land på Tongsala kajen. Her venter en repræsentant for Havana Beach Resort, som bringer os til Thong Nai Pan Yai Beach, - en af øens bedste badestrande. Check in Superior-værelse med komfortabelt og velindrettet interiører.

På stranden er der mulighed for at tilmelde sig sightseeing og snorkeludflugter langs kysten.

Er man dykker, ønsker prøvedyk eller certifikat, har vi kontakt med dykkerselskabet, der opererer efter europæiske standarder. Skal forudbestilles.

Nat på Havana Beach Resort.

Det var bare tidlig på 1970-tallet at de første backpackere som reiser på en kokosnøtt båten kom på Ko Samui. For år etter at øya bare hadde noen få bungalower og en vedlikeholdslading av reisende. Tidlig på 1990-tallet, begynte båter av turister å ankomme, og siden da øya har steget i popularitet. Samui er nå den nest mest populære øy destinasjon i Thailand, etter Phuket. Ko Samui er en oase av naturlig skjønnhet, med sine hvite sandstrender, blendende korall, frodige laguner, vakre fossefall, duvende kokospalmer og krystallklart vann. Turisme er nå foran kokosnøtter som øyene hovednæring. Lokal kultur Livsstil Selv om Ko Samui ligger sør i Thailand, der islam har en sterk innflytelse, de opprinnelige innbyggerne på øya, kjent som "Chao Samui ', er hovedsakelig buddhistiske. I det siste, gjort det meste av lokalbefolkningen lever i kokos oppdrett virksomheten. I dag, derimot, de fleste jobber i jobber knyttet til turisme. Mange lokale har blitt rik av å selge jorden de har eid i flere tiår. Som et resultat av omfattende utbygging av øya, mange Thai-kineserne har kommet til Samui fra hovedstaden Bangkok (Khung-Thep). De fleste av manuell arbeidskraft er nødvendig for å holde tritt med øyas veksten har vært gitt av folk innfødt til landets fattige nord-østlige regionen. Som et resultat, er det et bredt tverrsnitt av økonomiske klasser på øya. Den sør for Thailand er en smeltedigel av buddhister, Thai kinesisk, muslimer og tradisjonelle sjøfarende sigøynere. Ko Samui ser ikke ut til å lide av de religiøse spenningene i lokalsamfunn langs den sørlige grensen til Thailand, og generelt lokalbefolkningen lever i harmoni. Utenfor turistområdene, er den thailandske språket snakket med en tykk Southern dialekt som er enda vanskeligere for nordlige Thais å forstå. Med denne brede blandingen av kulturer, er Ko Samui alltid feirer noen tradisjon eller et annet, inkludert vestlige. Resorts & Bungalows Etter eksploderer turisme i Ko Samui har det vært en stor bedrift på å bygge feriesteder og bungalower på øya som har gjort økonomien på øya vokse enda større og har gjort mange forretningsmenn fra hele verden til å investere i Ko Samui. Med over 260 feriesteder og bungalower i Samui, regnet fra utgangen av år 2009, har det blitt Thailands nest største feriestedet bedriften Bangkok er den første og Phuket på tredje. Buffalo Fighting Festival En av de mest kjente festivaler på Ko Samui er dens Buffalo Fighting festivalen, som holdes på spesielle anledninger som for eksempel New Years Day og Songkran. I motsetning til spansk bull-kampene, er kampene på Ko Samui ganske ufarlig. Kampene sesongen varierer i henhold til noen gamle skikker og seremonier. De bøffel er vakkert dekorert med bånd og gull-malt blader. Før konkurransen som varer bare to runder, munker spray dem med hellig vann. Den vinnende eieren tar vanligvis hjemme millioner baht i premiepenger. Ti Stjerner Samui Art Party En gjentakende kulturell begivenhet bringe sammen kunstinteresserte, lokal thailandsk og internasjonale kunstnere og deres nye, originale kunstverk. Disse bi-månedlige arrangementer, er holdt på forskjellige høy-end feriesteder og andre 5-stjerners steder på øya, fokus på å bygge kunsten samfunnet på Ko Samui med presentasjoner fra kjennetegnet kunstnere. Bowling Championship Dette er en årlig bowling arrangementet ble holdt i mai hvert år. Avis Samui Tennis Open Den årlige amatør tennis turnering arrangeres i juli. The Fisherman's Village Festival Dette fem-dagers festival feires med moro, musikk og mat. Musikken er vanligvis spilt av kjente kunstnere og mat telt selge billig mat fra lokale hoteller. Triathlon Event Det internasjonale Triathlon Union arrangerer dette arrangementet hvert år. Denne hendelsen i Ko Samui trekker mer enn fem hundre deltakere fra hele verden. Arrangementet tiltrekker konkurrenter og besøkende, så vel som lokalbefolkning. Denne hendelsen faktisk aldri har funnet sted og ble forfremmet via en nettside bare. Samui Regatta Den Samui Regattaen er en seiler turneringen, som arrangeres hvert år. Turneringen er intern

Stranden ved Thong Nai Pan Yai Beach tæt ved Havana Beach Resort

 

Bestil - WKT skræddersy drømmerejsen bedst, - fordi vi er lokale

Dag 7 – 8 (M) / Egne interesser på Koh Phangan

Nyd dagene på stranden, lej en bil eller knallert og kør på opdagelse. Dage til egne interesser.

Nætter på Havana Beach Resort.

Bestil - WKT 058B

Havana Beach Resort

Alternativ ressort

Dreamland Resort

Superior air-condition per person

Morgenmad ikke inkl.

per

ekstra

nat

Dag 6 til 8

3 dage/3 nætter

Per person /

delt dobbelt.

per ekstra nat

01SEP10 – 15DEC10

THB 3.750

THB 980

01SEP10–30NOV10

THB 3.050

THB 750

16DEC10 – 30APR11

THB 4.750

THB 1.300

01APR11–30JUL11

01JUL11 – 31AUG11

01SEP11–30NOV11

01MAY11 – 30JUN11

01SEP11 – 15DEC11

THB 4.100

THB 1.100

01DEC10–31MAR11

THB 3.500

THB 900

01JUL11–31AUG11

Barn u.12 ekstra seng

THB 1.300

THB 400

01DEC11–31DEC11

Bemærk! Flere ressorts har særregler omkring Jul & Nytår.

Ingen ekstra seng

Familie bungalow findes

- Hotelvalg er vejledende – andet hotel kan vælges -

Valuta omregner

 

Dag 9 (M, F) / Hoppet til Koh Tao med besøg på Koh Nang Yuan undervejs.

Efter morgenmad bliver vi kørt til Tongsala havn og forsætter rejsen med færge til Koh Tao.

Inden vi går i land på Koh Tao forsætter færgen - nu som udflugtsbåd til de særprægede øer Nang Yuan Islands - tre små øer forbundet af en "dobbeltsidet" hvid strand i midten. Dykning og snorkling er fantastisk, men også turen op til udsigtspunktet bør prøves. Snorkeudstyr udleveres og der er frokost ombord. Bagagen er under opsyn, når båden forlades. ”Som tilføjelse, kan vi bestille overnatning her”.

”Har man dykkercertifikat, kan Scuba Diving indgå i stedet for snorkling”.

Kl. 14:30 lægger båden igen til ved havnen på Koh Tao og ansatte fra Ko Tao Resort byder velkommen på kajen. Transport til Ko Tao Resort hvor vi checker in i Bungalow eller tilsvarende kategori.

Nat på Ko Tao Resort.

www.google.se Det var bara början av 1970 att den första backpackers som reser på en kokosnöt båt anlände på Ko Samui. För år efter att ön bara hade ett fåtal bungalows och en rännil av resenärer. I början av 1990-talet började båtar med turister att komma fram, och sedan dess har ön har skjutit i höjden i popularitet. Samui är nu den näst mest populära ön resmål i Thailand, efter Phuket. Ko Samui är en oas av naturlig skönhet, med sina vita sandstränder, fantastiska korall, mättad laguner, pittoreska vattenfall, vajande kokospalmer och kristallklart vatten. Turismen är nu före kokosnötter som öarna huvudnäringsgren. 
Lokal kultur Livsstil Även Ko Samui är i södra Thailand, där islam har ett starkt inflytande, de ursprungliga invånarna på ön, som kallas "Chao Samui", är huvudsakligen buddhistiska. Tidigare har de flesta av lokalbefolkningen sitt levebröd i kokosnöten jordbruksverksamheten. Numera är dock de flesta arbetar inom yrken med anknytning till turism. 
Många lokalbor har blivit rika på att sälja ut mark som de har ägt i årtionden. Som ett resultat av den omfattande utvecklingen på ön, många thai-kineser har kommit till Samui från huvudstaden Bangkok (Khung-Thep). De flesta av manuellt arbete som krävs för att hänga med öns tillväxt har lämnats av personer hemmahörande i landets fattigare nordöstra regionen. Som ett resultat finns det ett brett spektrum av olika ekonomiska klasser på ön. I södra Thailand är en smältdegel av buddister, thailändska kinesiska, muslimer och traditionella havsfolk zigenare. Koh Samui verkar inte drabbas av religiösa spänningar i samhällen längs den södra gränsen av Thailand, och i allmänhet lokalbefolkningen lever i harmoni. Utanför turistområdena är det thailändska språket talat med en tjock Södra dialekt som är ännu svårare för norra thailändare att förstå. Med denna breda blandning av kulturer, Ko Samui firar alltid någon tradition eller annat, inklusive västra. [Redigera] Resorts & Bungalows Efter den exploderande turismen i Ko Samui har det skett en stor verksamhet på att bygga resorts och bungalows på ön som har gjort ekonomin på ön växa ännu större och har gjort många affärsmän från hela världen att investera i Ko Samui. Med över 260 orter och bungalows i Samui, räknat från slutet av år 2009 har det blivit Thailands näst största semesterort bransch där Bangkok är det första och Phuket på tredje. Buffalo Fighting Festival En av de mest kända festivaler på Ko Samui är dess Buffalo Fighting Festival, som hålls vid speciella tillfällen såsom nyårsdagen och Songkran. Till skillnad från spanska tjurfäktning är striderna på Ko Samui tämligen harmlösa. Striderna säsong varierar enligt vissa gamla seder och ceremonier. Buffalo är vackert dekorerad med band och guld-målade blad. Innan tävlingen som varar bara två rundor, munkar spraya dem med vigvatten. Den vinnande Ägaren tar normalt hem miljoner baht i prispengar. Tio Stjärnor Samui Art Party En återkommande kulturevenemang som samlar konstälskare, lokala thailändska och internationella konstnärer och deras nya, original konstverk. Dessa varannan månad evenemang anordnade på olika high-end semesterorter och andra 5-stjärniga platser på ön, fokusera på att bygga konsten på Ko Samui med presentationer av konstnärerna. Bowling Championship Detta är ett årligt bowling evenemang hålls i maj varje år. Avis Samui Tennis Open Den årliga amatör tennisturnering som hölls i juli. I Fisherman's Village Festival fem dagars festival firas med nöje, musik och mat. Musiken är oftast spelas av kända artister och tält mat säljer billig mat från lokala hotell. Triathlon Event Internationella Triathlon unionen ordnar detta evenemang varje år. Denna händelse i Ko Samui drar mer än fem hundra deltagare från hela världen. Evenemanget lockar konkurrenter och besökare samt lokalbefolkningen. Denna händelse faktiskt aldrig har ägt rum och befordrades via en webbplats bara. Samui Regatta Samui Regatta är en segling turnering hålls varje år. Turneringen är internationellt känd och konkurrenter kommer från så avlägsna länder som Australien, Singapore, Japan

Koh Nang Yuan, set fra udsigtspunktet – medbring en flaske vand og prøv selv turen derop

Dag 10 (M) / Egne interesser på Koh Tao

Nyd dagene på stranden. Dagen til egne interesser.

Nat på Ko Tao Resort.

Dag 11 (M) / Beslutning om videre transport

Efter morgenmad - slut pakkeprogrammet.

12:00 skal værelset forlades.

Koh Phangan, lang forbundet med vilde Full Moon parter, er inde i et billede ændre for at gøre øen en familie destination. En mand lægger på et show, før en flok af Full Moon Party festende på Koh Phangan's Rin stranden. SUPAPONG CHAOLAN Den månedlige hele natten Full Moon part på Surat Thani øens Havde Rin stranden trækker det meste udenlandske turister og den begivenhed er synonymt med ulovlig stofbrug. Men træk er under opsejling for at genopbygge øens image som et stoffrit fristed for ferierende med narkotika myndigheder, beboere og rejsearrangører forpligtet til indsatsen. Kontoret for den Narcotics Control Board's Division 8, der er ansvarlig for den øverste Syd, har gennemført en fælles operation med beboere og tour virksomheder for at forhindre brugen af ulovlige stoffer på beachside part. "Operationen er i køretøjet af vores sociale orden kampagne for at sikre partygoers holde sig væk fra stofmisbrug på den part," sagde Division 8 chef Surasak Klam-in. Kampagnen bliver gennemført i samråd med de berørte parter, herunder lokale ledere og turistvirksomheder fra nærliggende Koh Samui

- Hotelvalg er vejledende – andet hotel kan vælges -

Valuta omregner

Bestil - WKT 058C

Ko Tao Resort

Alternativ ressort

Bow Thong Resort

DLX Sea View per person

per

ekstra

nat

Dag 9 til 11

3 dage/2 nætter

Per person /

delt dobbelt.

per ekstra nat

16SEP10 – 20DEC10

THB 4.400

THB 1.100

21OCT10–30NOV10

THB 4.700

THB 1.250

01MAY11 – 15JUL11

15MAY11–30JUL11

21DEC10 – 05JAN11

THB 5.200

THB 1.500

21OCT11–30NOV11

06JAN11 – 30APR11

16JUL11 – 15SEP11

THB 4.700

THB 1.250

01JUL10–20OCT10

THB 5.700

THB 1.750

01DEC10–20DEC10

Barn u.12 ekstra seng

THB 2.600

THB 500

06JAN11–14MAY11

Bemærk! Flere ressorts har særregler omkring Jul & Nytår.

21DEC10 – 05JAN11

THB 6.100

THB 1.950

 

No extra bed available

Familie bungalow findes

 

Vælg transportform retur til fastlandet:

*         Færge retur til Koh Samui og fly herfra til Bangkok. Afgang fra Koh Tao kl. 09:30 eller 15:00 med ankomst til Koh Samui kl. 11:30 eller 17:00. Transport til lufthavnen kan arrangeres fra færgen.

 

*         Færge fra Koh Tao til Chumphon på fastlandet afgang kl. 10:00 / 14:30 eller 16:00. V.I.P. bus til Hua Hin eller Bangkok med ankomst kl. 20:30 eller 00:15 og 05:00 næste dag.

Hvad har Wikipedia® at sige om Koh Samui?

Gennemprøvede rundrejser: Klik

Bestil - WKT kan skræddersy jeres drømmearrangement

Valuta omregner

Udflugter Koh Samui

Alle med T/R transport fra hotellet

THB

Min. 2 per.

ANGTHONG NATIONAL MARINE PARK – Heldags

Speedbåd til øperler, skjulte laguner og hvide strande.  Snorkeludstyr, frokost og guide inkl.

WKT 058D

2.000

KOH TAO & KOH NANG YUAN - Heldags

Speedbåd / stor båd. Snorkel & dykker eventyr til de bedste koralrev. Snorkeludstyr, frokost og guide inkl.

WKT

058E

1.900

Koh Phangan – Med speedbåd og lokal taxi. Det Kinesiske Tempel, fodre elefanter, view point og Haad Rin hjemsted for Full Moon Party.

WKT

058F

1.900

Full Moon Party Koh Phangan. Afhentning på dit Koh Samui hotel - Party-speedbåden til Had Rin Megafest. 7 t/r overfarter fra 19:00 til 05:00

WKT

058G

800 E

1.500 T/R

Lystfiskeri og lidt snorkling ved Ko Phangan.

Heldagstur 09:00 – 17:00 med frokost

Max 12 personer. Mulighed for charter + natfiskeri

WKT

058H

1.500

DEN STORE SIGHTSEEING & SAFARI TUR:

Alt i en tur med elefantridning og frokost. Alle spændende og seværdige steder på Samui.

WKT

058J

Vo: 1.900

Ba: 1.450

4-wheel. Er du klar til eventyr, sport, kultur og handling? Magiske Bjerg Safari og sightseeing til de kendte steder. Inkl. elefantridning & frokost.

WKT

058K

Vo: 1.800

B: 1.200

KHAO SOK NATIONAL PARK

Regnskov og uberørt natur. Kun for naturelskere.

Afsæt nogle dage. Afhentning ved færgen

WKT

Se pris på hjemmesiden

ATV POWER DRIVES – Jungle tur på 200cc 4WD maskiner gennem kokoslunde med græssende bøfler, vandløb og op af stejle bakker.

058L

1t. 1.600

058M

2t. 2.600

KABEL ADVENTURE I ABEHØJDE. SE FILMEN

Fastgør dig selv til et stålkabel 35m over skovbunden og glid mellem trækronerne.

WKT

058N

Vo: 1.900

Ba: 1.400

2 dyk Coral Angthong NMP med turbåd

2 dyk Granitvæggen med turbåd

3 dyk Pinnacle & coral nord for Phangan turbåd.

058P

4.000

058Q

4.000

058R

4.500

Lej speedbåd med besætning.

Start fra Koh Samui eller Koh Phangan.

E-MAIL OS.

WKT

058S

 

Thai madlavningskursus start 11:00 + 16:00

Thai eksperter med mange års erfaring. Kursus til hjemme kokken eller den professionelle.

WKT

058T

1.950

Fra Samui / Phangan

Transport til:

PHUKET: Færge, bus

058U

900 / 1.000

PHI PHI Øerne: Færge, bus, færge

058V

1.200 / 1.300

KRABI: Færge, bus

058X

800 / 900

Er intet andet nævnt er priserne gældende indtil 31OCT11 - Bestil

Rundtur i Thailand fra Nord til Syd:

BANGKOK - RIVER KWAI

DE NORDLIGE SMIL

PHUKET OPHOLD

TREKKING I NORD

Kun hovedøen Phi Phi Don er beboet. Den eneste egentlige by Tonsai, findes ved den smalle sandtange, hvor også færgerne fra Phuket, Koh Lanta og fastlandet lægger til. Den næststørste ø hedder Phi Phi Leh. Hele denne øen hører ind under National & Marine Park myndighederne i Thailand. Efter at filmen The Beach med Leonardo DiCaprio i hovedrollen blev filmet ved Maya Bay, er bugten ved Phi Phi Leh blevet et populært udflugtsmål. Kun hovedøen Phi Phi Don er beboet. Den eneste egentlige by Tonsai, findes ved den smalle sandtange, hvor også færgerne fra Phuket, Koh Lanta og fastlandet lægger til. Den næststørste ø hedder Phi Phi Leh. Hele denne øen hører ind under National & Marine Park myndighederne i Thailand. Efter at filmen The Beach med Leonardo DiCaprio i hovedrollen blev filmet ved Maya Bay, er bugten ved Phi Phi Leh blevet et populært udflugtsmål. Kun hovedøen Phi Phi Don er beboet. Den eneste egentlige by Tonsai, findes ved den smalle sandtange, hvor også færgerne fra Phuket, Koh Lanta og fastlandet lægger til. Den næststørste ø hedder Phi Phi Leh. Hele denne øen hører ind under National & Marine Park myndighederne i Thailand. Efter at filmen The Beach med Leonardo DiCaprio i hovedrollen blev filmet ved Maya Bay, er bugten ved Phi Phi Leh blevet et populært udflugtsmål.

SMUKKE PHI PHI

KHAO SOK N. PARK

PARADISØEN KOH YAO

KOH LIPE’S STRANDE

DYKKER EVENTYR

KINESISK JUNK

KRABI & KHAO LAK

PHUKET UDFLUGTER

Ingen film herunder?

Download Adobe Flash Player

*  Yderligere oplysninger og booking på:

info@wildkingdomtours.com

AKTIVITETSPROGRAM Krabi og Khao Lak

AKTIVITETSPROGRAM PHUKET

WKT027  ATV Off Road Adventure

WKT035 – WHITE WATER RAFTING

WKT014 – SNORKELTUR - De bedste koralrev

WKT011 – ARMBRÆKKENDE HAVFISKERI

WKT060 KOH YAO NOI – Uspoleret ø-eventyr

WKT007 – KABLESKI – Bedste bane i Asien  

TILBAGE TIL FORSIDEN

BO GODT & BILLIGT i PATONG

 

This animation gif belongs to www.wildkingdomtours.com Copyright Wild Kingdom Tours Co., Ltd. Hotel bookings river kwai rejsebureau thailand sas bonuskort similan øerne similan islands phuket adults show phuket activity phuket jewellery shops ranong visarun ranong lotus thai gem gallery tsunami ved phuket tsunami phi phi island visa fee of singapore from malaysia ægteskab thai worlds biggest jewelry store tour river kwai jungle raft thai tailor denmark tsunami bangkok tsunami patong beach tsunami billeder  phuket gems gallery international manufaktur gems gallery bangkok thailand gift i thailand guest house patong internet granit borgerkrig i cambodja borgerkrig i cambodia corals on the south coast of australia elefant ridning bangkok cruise go to phi phi island info over yao yai malmo tour langtids billeje pakseng pier phi phi island paradis øer khao sok national park khao sok koh yao krabi how to get to khao sok koralrevene Online booking Thailand, Hotel online bookings Thailand, Thailand hotel online Booking,  Booking online hotel Thailand,
Cheap hotel in thailand, cheapest hotels in Thailand, best price hotel en thailand, billig priser på hoteller i Thailand, discount hotels in thailand, billig billig udyrt, www.wildkingdomtours.com Copyright Wild Kingdom Tours Co., Ltd. Hotel bookings river kwai rejsebureau thailand sas bonuskort similan øerne similan islands phuket adults show phuket activity phuket jewellery shops ranong visarun ranong lotus thai gem gallery tsunami ved phuket tsunami phi phi island visa fee of singapore from malaysia ægteskab thai worlds biggest jewelry store tour river kwai jungle raft thai tailor denmark tsunami bangkok tsunami patong beach tsunami billeder  phuket gems gallery international manufaktur gems gallery bangkok thailand gift i thailand guest house patong internet granit borgerkrig i cambodja borgerkrig i cambodia corals on the south coast of australia elefant ridning bangkok cruise go to phi phi island info over yao yai malmo tour langtids billeje pakseng pier phi phi island paradis øer khao sok national park khao sok koh yao krabi how to get to khao sok koralrevene Online booking Thailand, Hotel online bookings Thailand, Thailand hotel online Booking,  Booking online hotel Thailand, Cheap hotel in thailand, cheapest hotels in Thailand, best price hotel en thailand, billig priser på hoteller i Thailand, discount hotels in thailand, billig billig udyrt, www.wildkingdomtours.com Copyright Wild Kingdom Tours Co., Ltd. Hotel bookings river kwai rejsebureau thailand sas bonuskort similan øerne similan islands phuket adults show phuket activity phuket jewellery shops ranong visarun ranong lotus thai gem gallery tsunami ved phuket tsunami phi phi island visa fee of singapore from malaysia ægteskab thai worlds biggest jewelry store tour river kwai jungle raft thai tailor denmark tsunami bangkok tsunami patong beach tsunami billeder  phuket gems gallery international manufaktur gems gallery bangkok thailand gift i thailand guest house patong internet granit borgerkrig i cambodja borgerkrig i cambodia corals on the south coast of australia elefant ridning bangkok cruise go to phi phi island info over yao yai malmo tour langtids billeje pakseng pier phi phi island paradis øer khao sok national park khao sok koh yao krabi how to get to khao sok koralrevene Online booking Thailand, Hotel online bookings Thailand, Thailand hotel online Booking,  Booking online hotel Thailand, Cheap hotel in thailand, cheapest hotels in Thailand, best price hotel en thailand, billig priser på hoteller i Thailand, discount hotels in thailand, billig billig udyrt, www.wildkingdomtours.com Copyright Wild Kingdom Tours Co., Ltd. Hotel bookings river kwai rejsebureau thailand sas bonuskort similan øerne similan islands phuket adults show phuket activity phuket jewellery shops ranong visarun ranong lotus thai gem gallery tsunami ved phuket tsunami phi phi island visa fee of singapore from malaysia ægteskab thai worlds biggest jewelry store tour river kwai jungle raft thai tailor denmark tsunami bangkok tsunami

Klik her

< Klik for at returnere til forsiden

Advarsel: Det kan være stærkt vanedannende at besøge Thailand

Vi er et incoming agentbureau med base i Thailand.

Vi laver F.I.T. / G.I.T. arrangementer for oversøiske bureauer.

 

Indsæt WKT-banner på din hjemmeside. > Klik her <

Wild Kingdom Tours Co., Ltd.

10 Phisit Karani Road,

Patong Beach, Phuket 83150, Thailand

Tel.:  +66 (0) 76 296 231

Fax:  +66 (0) 76 296 454

Dansk SKYPE telefonnummer 3696 0738.

Telefontid 09:00 til 11:30 (dansk tid)

 

Office of Tourism Development License 34/0001

Last page update 22 April 2012

Bliv fan

Det danske rejsebureau

Log Wildkingdom Tours - Hornbill

i Thailand

 

Skype:

My status

Wild Kingdom Tours


 

 

"